Rust, ruimte en tijd
        voor een persoonlijk laatste afscheid.

Vacature - Medewerker Crematorium

Afscheid nemen is een emotionele gebeurtenis, zeker als het afscheid voorgoed is. Een mooi afscheid is voor iedereen anders en jij zorgt er samen met je collega’s voor dat het helemaal naar wens verloopt.

Als medewerker crematorium heb je een betekenisvolle baan met veel verschillende werkzaamheden. Je zorgt er voor dat de aula er tiptop uitziet, waarna je de gasten warm ontvangt en begeleidt tijdens de auladiensten. Voor de plechtigheid zorg jij dat het film- en beeldmateriaal dat de nabestaanden tijdens de dienst willen afspelen, perfect geregeld is. Evenals de muzikale omlijsting. Tijdens de plechtigheid bedien je de camera's t.b.v. de opname en live stream. Ook zet je het crematieproces in gang en rondt het af. Je zorgt voor het respectvol invoeren van de overledene in de crematieoven (soms in bijzijn van de familie) en na afloop zorg je voor de tijdelijke bewaring van de as van de overledene. Gastvrijheid zit in jouw genen, jij zorgt ervoor dat het de nabestaanden en gasten aan niets ontbreekt.

Bij de as-uitgifte ontvang je de nabestaanden opnieuw als ze de as van hun dierbare op komen halen. Je voelt aan dat dit wel eens een uitstekend moment zou kunnen zijn om nog eens na te praten en ervaringen uit te wisselen. Daarbij informeer je hen over de urnen, as-sieraden en andere bestemmingsmogelijkheden.
Naast deze werkzaamheden verricht je ook administratieve taken. Zo verstrek je ondermeer informatie aan uitvaartondernemers en particulieren over de dienstverlening van het crematorium.
Kortom: een heel gevarieerde, bijzondere baan in een unieke werkomgeving!

Dit ben jij
Om bij Andringastate te werken, moet je stressbestendig zijn en goed om kunnen gaan met nabestaanden in emotionele situaties. Je hebt geen moeite om geconfronteerd te worden met overledenen, bijvoorbeeld bij het sluiten van een kist. Jij kijkt hoe je de wens van nabestaanden en gasten optimaal in kunt vullen. Soms is dat net even dat (onverwachte) stapje extra doen. Je zorgt ervoor dat het de nabestaanden en gasten aan niets ontbreekt. Woorden als respect, begripvol, inlevingsvermogen, zorgdragen en troost zijn kernwoorden die hierbij komen kijken. Bovendien draai jij je hand niet om voor het bedienen van audio-en videoapparatuur en het klaarzetten van presentaties. Je werkt accuraat en zorgvuldig en je vindt het geen probleem om buiten kantooruren te werken. Je werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 uur en 22.00 uur. Het is een flexibele branche, waardoor je werktijden en werkdagen per week kunnen verschillen. Je beschikbaarheid wordt in overleg met je manager besproken en ingedeeld aan de hand van een rooster. Je hebt een mbo werk- en denkniveau. Ervaring in het vakgebied is gewenst.

Dit bieden wij
Bij Andringastate heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. De waardering is volgende de cao uitvaartzorg.

Meer informatie
Uitsluitend via info@andringastate.nl met als onderwerp: sollicitatie

Solliciteren
Herken je jezelf in het profiel? Ben je gastvrij, representatief en zorgzaam en wil je betekenisvol werk doen? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Je kunt tot en met 15 januari 2020 reageren. Alleen reacties via info@andringastate.nl met als onderwerp: ‘sollicitatie’ worden in behandeling genomen.

Impressie
Route
Faber Uitvaartzorg | Walperterwei 39 | 8731 CD Wommels | Telefoon: 0515-331726 | info@faberuitvaartzorg.nl | Realisatie: WIE