De kunst van het afscheid nemen

Persoonlijke uitvaart

Faber Uitvaartzorg 

Als u een uitvaart moet regelen, dan is dat vaak een hele zware taak. Natuurlijk wilt u van uw dierbare afscheid nemen op een gepaste wijze, die overeenkomt met de wensen van de overledene. Faber Uitvaartzorg is een organisatie die u in deze moeilijke tijden de benodigde zorg, steun en zekerheid kan bieden. Mede dankzij onze persoonlijke benadering zijn wij al sinds 1972 een begrip in onze regio. Zo zijn we bijvoorbeeld goed op de hoogte van de gebruiken in de omliggende dorpen en steden. 

Faber Uitvaartzorg: betrokken en integer 

In een kort tijdsbestek moet u als nabestaande diverse moeilijke beslissingen nemen. Zo moet u besluiten of de overledene voor het afscheid in ons uitvaartcentrum of thuis wordt opgebaard. Daarom krijgt u voor het regelen van een uitvaart een vaste contactpersoon van Faber Uitvaartzorg toegewezen. Deze uitvaartverzorger is uw steun en toeverlaat en staat u met raad en daad terzijde. Zo bent u verzekerd van onmisbare adviezen, volledige ondersteuning en een perfect verzorgde uitvaartplechtigheid. In goed overleg met de nabestaanden geven wij gezamenlijk vorm en inhoud aan de begrafenis of crematie. 

Wij verzorgen de uitvaart 

Als uitvaartverzorger met een uitgebreide kennis van zaken kunnen wij u tevens adviseren over de diverse mogelijkheden voor een passende gedenksteen. Ook hierbij is onze persoonlijke aandacht een onmisbaar factor. Zoekt u een vertrouwde uitvaartonderneming in de regio Friesland, die een waardig en passend afscheid van uw geliefde volledig kan verzorgen? Neem dan contact op met Faber Uitvaartzorg. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 0515-331726.

Impressie